ΑΡΗΣ BC: Διάστρεμμα για τον Πουλιανίτη, προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού
Ο Άρης ξεκίνησε τις προπονήσεις του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/12, 17:15) για την 11η αγωνιστική της Basket League, με τον Στέλιο Πουλιανίτη να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα του Γιάννη Καστρίτη.
Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:
Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Δευτέρα 20/12 (17:15) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση, με βάρη και σουτ. Πέρα από τον Σταύρο Σχίζα, απών ήταν ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. mateco. Ο 26χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι του. Ο αθλητής ξεκίνησε ήδη την αποθεραπεία του.
Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (14/12) με μία απογευματινή προπόνηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Προχωρά το σπουδαίο έργο - Πάνω από 50.000 η χωρητικότητα του νέου «Γ. Καραϊσκάκης»
- Υπεράνω Όλων: Το μοναδικό Ευρωπαϊκό τρόπαιο πότε ήρθε; Δεν ήρθε αυτή την «4ετία»;
- Αρης: Αυτά είναι τα νέα διαρκείας-Μειώσεις σε όσους ανανεώνουν ή αγοράζουν νωρίς
- Παναθηναϊκός: Η συγκλονιστική φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου
- Μαφέο: «Σε σύλλογο τέτοιου μεγέθους όπως είναι ο Ολυμπιακός, δεν λες όχι»
