ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: «Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, έκαναν τη διαφορά»
Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σημαντική νίκη με γκολ του Κρεσπί στο 90+1′ επί του Παναιτωλικού, με τον Μίλαν Ράσταβατς να υποστηρίζει πως τη διαφορά έκαναν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.
Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σημαντική νίκη στη «μάχη» για την είσοδο στα playoffs, με το γκολ του Κρεσπί στο 90+1′ να λυτρώνει την ομάδα του, που πλέον πλησιάζει στην εξάδα.
Ο Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως τη διαφορά έκαναν οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Η αλήθεια είναι πως περίμενα ένα δύσκολο 90λεπτο. Θέλαμε να είχαμε δυνατό πάγκο για να μπουν ποδοσφαιριστές, που μπορούν να δώσουν ώθηση και το καταφέραμε. Το γνωρίζαμε καλά πως το προσόν της αντίπαλης ομάδας είναι πως βγάζει καλές αντεπιθέσεις. Ήταν δύσκολο να μη δεχτούμε τουλάχιστον μια – δυο φάσεις σε όλο το παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
