ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 69-76: Έβδομη συνεχόμενη νίκη για την... ασταμάτητη Μπάρτσα

Με κορυφαίο τον Νάιτζελ Χέις η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 76-69 του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, σημειώνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της στην Euroleague!

Μέσα στο πάντοτε αφιλόξενο Βελιγράδι, όπως το γνώρισε και πριν από μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 76-69 και συνεχίζει… τρένο στην Euroleague, αφού πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.

Ο αγώνας

Μπορεί να μπήκε στο παιχνίδι «φουριόζα» στο παιχνίδι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως ο Ερυθρός Αστέρας στην έδρα του είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Το αρχικό 5-16 και 9-18 λίγο αργότερα, μαζεύτηκε γρήγορα-γρήγορα, αφού ο Μίτροβιτς σκόραρε 11 πόντους για να ισοφαρίσει στους 20. Οι Καταλανοί συντήρησαν μικρά προβαδίσματα μέχρι το ημίχρονο (32-34) και περίμεναν κάποιον να τους… τραβήξει προς τη νίκη.

 

Εκεί εμφανίστηκαν οι Λαπροβίτολα και Χέις με τρία τρίποντα, δίνοντας προβάδισμα με 35-43 στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου. Η Μπάρτσα προηγήθηκε ως και με 12 πόντους, έχοντας τον Χέις «οδηγό» στο σκοράρισμα, όμως ο Αστέρας έκανε την τελευταία του απόπειρα να επιστρέψει.

Ο Γουόλτερς μείωσε σε 59-67, ενώ ο Κάλινιτς λίγο αργότερα «έκοψε» τη διαφορά στους 4 (63-67 με 3:30′ για το τέλος). Ένα μπρα-ντε-φερ των Μίροτιτς-Μάρκοβιτς διαμόρφωσε το 68-71, με τον Όστιν Χόλινς να χάνει το τρίποντο της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους. Κάπου εκεί η εμπειρία και η ποιότητα του ρόστερ της Μπαρτσελόνα έκανε τη διαφορά, με τους Μίροτιτς και Κούριτς να «καθαρίζουν» επιθετικά και να χαρίζουν στους Καταλανούς την 7η σερί τους νίκη στη διοργάνωση.

Στατιστικά του αγώνα εδώ

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 31-34, 49-61, 69-76

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News