ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Αποχωρεί για την Χόφενχαϊμ ο Στίλερ

Σε ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει συμμετοχές στη Bundesliga και να δείξει τι αξίζει συνεχίζει την καριέρα του ο νεαρός μέσος της Μπάγερν.

Τον γνωρίσαμε κυρίως μέσω των αγώνων της Κ19 των Βαυαρών στο UEFA Youth League και ξεχώρισε για την γρήγορη σκέψη και την ηγετική του φυσιογνωμία. Ο Άντζελο Στίλερ είναι ένας 20άχρονος ποδοσφαιριστής με έντονη προσωπικότητα, ο οποίος δεν μπορούσε να περιμένει πλέον, πότε θα του δοθεί η ευκαιρία να δείξει αν αξίζει στην Μπάγερν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, πρόταση ανανέωσης ικανοποιητική από τον σύλλογο δεν υπήρξε και ο ίδιος πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Xόφενχαϊμ του Σεμπάστιαν Χένες, του προπονητή που τον ανέδειξε πρόπερσι στην β’ ομάδα.

Mέσω, μάλιστα, συνέντευξης που παραχώρησε στην Sport Bild εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε ν’ αλλάξει δρόμο στην καριέρα του. «Όταν είσαι μια ομάδα που κυνηγά όλους του τίτλους είναι δύσκολο για παιδιά σαν εμένα. Η Μπάγερν διαθέτει τους Κίμιχ, Γκορέτσκα και Τολισό που αγωνίζονται στην θέση μου και είναι σπουδαίοι παίκτες», είπε αρχικά ο νεαρός μέσος. «Ένας νέος ποδοσφαιριστής λοιπόν είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει την ευκαιρία του. Δεν νιώθω όμως αποτυχημένος. Προσπάθησα να με κάνω να με προσέξουν στην Μπάγερν και τώρα έχω τη δυνατότητα να δείξω τι αξίζω στην Χόφενχαϊμ».

Ο Άντζελο Στίλερ πέρασε τα έντεκα από τα είκοσι χρόνια της ζωής του στην ακαδημία της Μπάγερν, στην οποία χρωστά  – όπως υποστήριξε ο ίδιος – πολλά. «Ο Χάνσι Φλικ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για λίγα λεπτά στο Champions League. Του είμαι υπόχρεος, γιατί επίσης με βοήθησε να βελτιωθώ μέσω των προπονήσεων».

Ο Χάνσι Φλικ πλέον δεν υπάρχει πλέον στην Μπάγερν, ο Σεμπάστιαν Χένες που τον εμπιστεύεται πολύ θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της Xόφενχαϊμ κι έτσι ο Άντζελο Στίλερ πηγαίνει εκεί που πιστεύει ότι θα λάβει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται σ’ αυτή τη φάση της καριέρας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News