ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: «Ανανεώνει τον Ντιμπάλα έως το 2026, επένδυση 90 εκ. ευρώ από τον Ανιέλι» (pic)

Η Corrierre dello Sport αποκαλύπτει ότι ο Ανιέλι θα επενδύσει στον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό, που θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο του project της «Μεγάλης Κυρίας» για το μέλλον.

Η Γιουβέντους και ο Αντρέα Ανιέλι θα επενδύσουν 90 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους) για την επέκταση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport. H ιταλική εφημερίδα αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: «Η Γιουβέντους αγοράζει τον Ντιμπάλα, έως τον Ιούνιο του 2026, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του project της ομάδας, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο ματς με την Μπολόνια». 

Το βράδυ της Δευτέρας (13/12), η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε τη συνάντηση του αντιπροέδρου της «Μεγάλης Κυρίας», Πάβελ Νέντβεντ, με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Χόρχε Αντούν, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου του, που εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. 

 

«Λίγο πριν τις γιορτές, θα έρθει το χριστουγεννιάτικο δώρο: η υπογραφή στο νέο συμβόλαιο. Όλα πλέον είναι έτοιμα, κάθε λεπτομέρεια έχει αποφασιστεί και λείπει μόνο η τυπική πράξη υπογραφής των εγγράφων. H επιστροφή του Mασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο, που από την αρχή δήλωσε ότι ήθελε να βάλει τον Ντιμπάλα στο επίκεντρο της ανασυγκρότησης και η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Πλέον ο «Joya» είναι ο ηγέτης της ομάδας, αυτός που καλείται να κάνει τη διαφορά. Η αποστολή, ωστόσο, επιβραδύνθηκε από τέσσερις μυϊκούς τραυματισμούς σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν», αναφέρει η Corriere dello Sport. 

Tη φετινή σεζόν, ο 28χρονος φορ έχει αγωνιστεί σε 17 παχνίδια, έχει πετύχει 8 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News