ΑΡΗΣ: Αποφασίζει για Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν
Ο Άκης Μάντζιος βγάζει αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.
Ο τεχνικός του Άρη έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ωστόσο δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τον Μπερτόγλιο και τον Σούντγκρεν.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς κατάλαβε ένα τσίμπημα και ζήτησε έγκαιρα αλλαγή. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον αφήσει έξω ο Μάντζιος για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς με τον Ιωνικό, όπου θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Τζέγκο.
Παράλληλα υπάρχει και ένα ανθρώπινο θέμα με τον Σούντγκρεν. Η σύζυγός του αναμένεται από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και δεν αποκλείεται αν τις επόμενες ώρες πάει στην κλινική, να σταθεί στο πλευρό της ο Σούντγκρεν, δεδομένου ότι ζουν και μόνοι τους στη Θεσσαλονίκη.
Η αποστολή που θα ανακοινωθεί θα ρίξει περισσότερο φως.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΡΗΣ: Σε φουλ ρυθμούς ενόψει ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
