SUPER LEAGUE 2 ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Νίκη για το Αιγάλεω, μόνος πρώτος ο Λεβαδειακός

Το Αιγάλεω πήρε μία σημαντική νίκη επί της Ρόδου με 3-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Λεβαδειακός νίκησε τον Ηρόδοτο με 1-0 kai έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Το Αιγάλεω αν και τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Ρόδο, πήρε τη νίκη με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό με πέναλτι του Τσιλιγκίρη, με το ημίχρονο να κλείνει στο 1-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47′ με αυτογκολ του Παναγιώτου, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα όταν έκαναν το 2-1 με νέο πέναλτι, αυτή την φορά του Αρναρέλη στο 63, ενώ ο Τριμμάτης στο 69 έγραψε το τελικό 3-1. 

Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός πήρε το «διπλό» από τον Ηρόδοτο με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Νίλι στο 43ο λεπτό. Ο Λεβαδειακός με τη νίκη του αυτή έφτασε τους 20 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ κόντρα στην Ζάκυνθο (0-0) ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον νότιο όμιλο.

Επίσης, ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε της Κηφισιάς με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Τετέ, για να έρθει ο Μεσιντόρο στο 45 να κάνει το 1-1 και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες. Στην επανάληψη, ο Αντερέγκεν κατάφερε να κάνει 2 τα τέρματα των γηπεδούχων στο 61ο λεπτό. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη.

Τέλος, ο Αστέρας Βαλχιώτη και Καραϊσκάκης έμειναν στο 1-1. Ο Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Λεωνιδόπουλο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 91ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Ζάκυνθος – ΑΕΚ Β’ 0-0

Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ 1-2

Χανιά – Καλαμάτα 1-2

Αιγάλεω – Ρόδος 3-1

Αστέρας Βλαχιώτη – Καραϊσκάκης 1-1

Ηρόδοτος – Λεβαδειακός 0-1

ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά 2-1

Καλλιθέα – Επισκοπή Αναβλήθηκε

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής: 

Παναθηναϊκός Β’ – Χανιά

Καραϊσκάκης – Διαγόρας

ΑΕΚ Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας 

Επισκοπή – Αιγάλεω

Εργοτέλης – Αστέρας Βλαχιώτη

Καλαμάτα – Ζάκυνθος

Κηφισιά – Καλλιθέα

Ρόδος – Ηρόδοτος

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News