PREMIER LEAGUE: Αρνήθηκε αίτημα για αναβολή του Τότεναμ - Λέστερ

Ο προπονητής της Λέστερ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτή την απόφαση της διοργάνωτριας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η Premier League αρνήθηκε την αναβολή του αυριανού (16/12-19:30) αγώνα μεταξύ των Λέστερ και Τότεναμ στο «Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ», αίτημα το οποίο κατέθεσαν αμφότερες οι ομάδες λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που τις ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα.

Η διοργανώτρια παίρνει την απόφαση για το ποια παιχνίδια θα ακυρωθούν εξετάζοντας ξεχωριστά την κάθε περίπτωση λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ιατρικές συμβουλές που ζητάει όσο και κατά πόσο μία ομάδα που κάνει το αίτημα έχει καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο την εξάπλωση του κορωνοϊού που υπάρχει σ’ αυτήν.

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το αν έκανε προσπάθεια η ομάδα να αναβληθεί το παιχνίδι:

«Ναι. Το κοιτάξαμε αυτό. Δυστυχώς για μας δεν υπήρχε καμία διευκόλυνση, το οποίο προφανώς είναι απογοητευτικό…Είμαστε μία ομάδα και ένα κλαμπ που πάντα ήθελε να υποστηρίζει όλα τα μέτρα και οτιδήποτε σχετικό, αλλά καμία φορά χρειάζεσαι λίγο υποστήριξη σε μία τέτοια εξτρίμ κατάσταση, όπως αυτή που βρισκόμαστε, όμως εμείς δεν μπορέσαμε να την εισπράξουμε κι αυτό είναι απογοητευτικό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News