ΓΡΕΒΕΝΑ: Ο μητροκτόνος είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του

Το έγκλημα ίσως παρέμενε στο σκοτάδι, αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο ορεινό χωριό Κοσμάτι στα ακριτικά Γρεβενά, με θύμα μια 85χρονη που φέρεται ότι έπνιξε ο ίδιος της ο γιος με τα χέρια του.

Ο 60χρονος μητροκτόνος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο και τη γιαγιά του, το μακρινό 1993!

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών στα Γρεβενά, στο οποίο απευθύνθηκε ο 60χρονος την Τρίτη για να αναλάβει την κηδεία της μητέρας του, την οποία είπε πως είχε βρει νεκρή στο κρεβάτι της. Όμως, η περίεργη σπουδή που έδειξε ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ταφή, κίνησε υποψίες στον τελετάρχη που ενημέρωσε την Ασφάλεια.

Το έγκλημα ίσως παρέμενε στο σκοτάδι, αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων!

Σημειώνεται ότι για το πρώτο έγκλημα, είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News