ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το καθιερωμένο... πέρασμα του Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μόνο άγνωστος δεν είναι στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια.

 

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένα όνομα που έχει συνηθίσει να… περνάει από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα ή στη διάρκεια της παραμονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο 31χρονος μεσοεπιθετικός απασχόλησε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Τώρα, ο «Φέτφα» κερδίζει τα προς το ζην στο Κατάρ, με τη φανέλα της Αλ Κορ. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε 15 παιχνίδια φέτος και έχει απολογισμό 3 και 3 ασίστ. Κοινώς, είναι βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του προπονητή του.

Όμως, εσχάτως ο Φετφατζίδης φέρεται να έχει τάσεις επαναπατρισμού… Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν άτομα στο περιβάλλον του, τα οποία διαδίδουν ότι ο διεθνής επιθετικός έχει δεχτεί ανεπίσημες κρούσεις από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, οι επιθυμίες από την πραγματικότητα απέχουν. Γιατί ο Φετφατζίδης έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, με ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που δεν πρόκειται να λάβει στη χώρα μας.

Επιπλέον, η Αλ Κορ έχει πληρώσει πολλά λεφτά στον Άρη για να αγοράσει τον Φετφατζίδη και δεν πρόκειται απλώς να τον αφήσει ελεύθερο. Ένα αντίτιμο που ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα κατέβαλλε.

Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, προφανώς όλοι παραδέχονται την αξία του 31χρονου μεσοεπιθετικού. Κάπου εκεί, αρχίζουν τα «αλλά». Από το Τριφύλλι δεν προκύπτει ενδιαφέρον, ούτε καν η πρόθεση να αποκτηθεί μεσοεπιθετικός στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο. Μόνο εάν πουληθεί ένας εξτρέμ, θα τεθεί ζήτημα, αλλά πρόταση για την ώρα δεν υπάρχει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News