ΝΤΕΒΟΝΤΕ ΓΚΡΕΙΑΜ: Το πιο τρελό buzzer beater στην ιστορία του ΝΒΑ - Δείτε το! (vids)
Το πιο «άρρωστο» καλάθι πέτυχε ο παίκτης των Πέλικανς στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς, με τον ίδιο να μην το…πιστεύει!
Αδιανόητο ήταν το φινάλε στο Θάντερ – Πέλικανς (110-113)… Ο Ντεβόντε Γκρείαμ έγινε παραλήπτης της μπάλας για ένα σκοτωμένο σουτ από τη μία ρακέτα στην άλλη (!!!), σε απόσταση 20 μέτρων, την ώρα που το χρονόμετρο μηδένιζε.
Η μπάλα του έκανε το… χατίρι και κατέληξε συστημένη στο καλάθι των γηπεδούχων (με τη βοήθεια του ταμπλό) με το εν λόγω καλάθι να συνιστά σίγουρα ένα από τα highlights της φετινής σεζόν!
Δείτε το στιγμιότυπο της φάσης που συμβαίνει μία φορά στα χίλια… ματς!
Ο παίκτης, δεν μπορούσε ούτε ο ίδος να πιστέψει το καλάθι που πέτυχε. Μετά την λήξη του παιχνιδιού, χαίροταν σαν μικρό παιδί παρέα με τους συμπαίκτες του. Η δημοσιογράφος που του έκανε ερωτήσεις, χαμογελούσε και εκείνη, αφού το σκηνικό ήταν πραγματικά απολαυστικό!
«Απλά το άφησα να… τσουλήσει. Το πιο εντυπωσιακό σουτ στην καριέρα μου. Έχω παγώσει κιόλας από τα παγάκια που έχω πάνω μου. Κουράστηκα. Παίξαμε καλά σας ομάδα, προσπαθούμε να είμαστε καλύτερα. Η μαμά και η γιαγιά μου θέλουν το τρόπαιο» είπε ο Γρέιαμ.
Δείτε και την απολαυστική συνέντευξη του μετά τον αγώνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
