ΤΣΕΛΣΙ: Θετικοί στον κορωνοϊό οι Λουκάκου, Βέρνερ, Χάντσον-Όντοϊ και Τσίλγουελ
Τέσσερις παίκτες της Τσέλσι βρέθηκαν θετικοί και θα απουσιάσουν από το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Έβερτον.
Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Έβερτον πως βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.
Ο λόγος για τους Ρομέλου Λουκάκου, Τίμο Βέρνερ, Κάλουμ Χάντσον–Όντοϊ και Μπεν Τσίλγουελ (έτσι κι αλλιώς ήταν τραυματίας) οι οποίοι θα απουσιάσουν προφανώς από τον αποψινό αγώνα της ομάδας τους απέναντι στα «ζαχαρωτά».
Απών θα είναι και ο Κάι Χάβερτς, που αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί θετικός, αλλά δεν αισθάνεται καλά και περιμένουν τα αποτελέσματα του τεστ του.
TAGS
# Premier League
# Αγγλία
# Κάι Χάβερτς
# Κάλουμ Χάντσον - Οντόι
# Ποδόσφαιρο
# Ρομελού Λουκακού
# Τίμο Βέρνερ
# Τσέλσι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
