ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 16/12: «Super Κατερίνα», «Σασμός», «Μέλισσες» και «Ενώπιος Ενωπίω» προτίμησε το κοινό
Με τη Μουρμούρα να παίρνει τα πάνω της χωρίς το Ράδιο Αρβύλα απέναντι, την πρωτιά του Σασμού και των Μελισσών αλλά και του Νίκου Χατζηνικολάου με τη συνέντευξη Μπουρλά έκλεισε η Πέμπτη 16/12.
Η μέρα ξεκίνησε με άλλη μια πρωτιά για Βούλγαρη-Χασαπόπουλο, τον Γιώργο Παπαδάκη να κόβει το νήμα αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει μπροστά στα πρωινά.
Ζήνα Κουτσελίνη και Ρουκ Ζουκ κυριάρχησαν το μεσημέρι ενώ το Deal αλλά και ο Τροχός της τύχης συνεχίζουν ακάθεκτα τη νικηφόρα πορεία τους.
Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
