ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στο Αγρίνιο στα τελευταία 5 ματς

Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες μετράει ο Ατρόμητος στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει να κερδίσει σχεδόν πέντε χρόνια.

O Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ και οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. 

Ο Παναιτωλικός
Τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις μέρες μέσα από τα χέρια του, μπορεί να ισχυρίζεται ο Παναιτωλικός, αφού σχεδόν στην τελευταία φάση ισοφαρίστηκε στην έδρα του από τον Ιωνικό και στην εκπνοή έχασε στην Τρίπολη!

Ο Παναιτωλικός έχει κάνει μόλις μια νίκη στην έδρα του, αυτή επί του Απόλλωνα και έχει μαζέψει τους πέντε από τους 12 βαθμούς στο γήπεδό του.

Την αποστολή των Αγρινιωτών στελεχώνουν οι:

Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Ο Βργκοτς εγκατέλειψε την αποψινή προπόνηση με ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Μόρσεϊ, Βαρόνε, Λιάβας, Ντίας.

Ο Ατρόμητος
Μετά από εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη, κατάφερε να κερδίσει τα δύο από τα πέντε τελευταία, ωστόσο είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες, εννέα ως τώρα.

Με τα τρία γκολ που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό έφτασε τα 30, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Εκτός έδρας έχει μόλις δύο βαθμούς. Η τελευταία του εκτός έδρας νίκη για τη Super League είναι στην τελευταία του επίσκεψη στο Αγρίνιο, τον περασμένο Μάιο.

Την αποστολή των Περιστεριωτών στελεχώνουν οι:

Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Σάλομον, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Ο Χουάν Μουνίθ έχει σύσπαση στον προσαγωγό, ενώ εκτός με προβλήματα τραυματισμών παραμένουν οι Κλωναρίδης, Γκαλβάο και Γιαννιώτης.

Όταν συναντιώνται 
Ο Παναιτωλικός επικράτησε στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο, με ανατροπή μάλιστα, αφού δεν είχε νίκη στα οκτώ προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε αυτά ο Ατρόμητος είχε πέντε νίκες και τρία ήταν ισόπαλα.

Μόνο σε επτά από 25 παιχνίδια μεταξύ τους έχει κερδίσει ο εκάστοτε γηπεδούχος. Σε άλλα επτά ο φιλοξενούμενος και τα 11 είναι ισόπαλα.

Ο Ατρόμητος έχει σκοράρει στα εννέα τελευταία μεταξύ τους.

Στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος νίκησε στα Playouts μια αγωνιστική πριν το τέλος και άφησε στην αγωνία τον Παναιτωλικό, που οδηγήθηκε σε αγώνες διαβάθμισης με την Ξάνθη.

Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στο Αγρίνιο, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Παναιτωλικός έχει να κερδίσει σχεδόν πέντε χρόνια. Από το 2-0 (12΄κεφαλιά Μαρκόφσκι, 76’ σουτ Μουνιός) στις 4 Φεβρουαρίου 2017.

Η προϊστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 5
Ισοπαλίες: 11
Νίκες Ατρομήτου: 9
Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Ατρομήτου: 4

Στον πρώτο γύρο
19.09.2021: Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2
(43’ κεφαλιά Στρούγγης – 72’ κεφαλιά Βέργος, 89’ σουτ Ζεστέντ. Στο 84’ κόκκινη Τομάς του Ατρομήτου)

Πέρυσι
28.01.2021: Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-1 (κανονική περίοδος)
(82’ πέναλτι Έλντερ Μπαρμπόσα – 54’ σουτ Μουνίθ. Στο 65’ 2η κίτρινη Μουνίθ)
08.05.2021: Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-3 (Playouts)
(90’ πέναλτι Ματσόλα – 11’ σουτ Ραμπέγιο, 20’ σουτ Ενσικουλού, 88’ πέναλτι Μανούσος)

ΠΗΓΗ: SUPER LEAGUE 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News