ΑΡΗΣ: Σάντε Σίλβα, η πρώτη μεταγραφή
Ο Πορτογάλος ενημέρωσε τον Θόδωρο Καρυπίδη για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ και να επιστρέψει στον Άρη
Ο Σάντε Σίλβα θα γίνει σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί από τον Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε μιλήσει πρόσφατα με τον Πορτογάλο και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε βάλει σε αναμονή την υπόθεση του Γιαννιώτα, που είχε συμφωνήσει, καθώς δεν είχε ομάδα.
Ο Σίλβα ενημέρωσε για την βούληση του να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου και να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν.
Θα πρέπει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να βρεθεί σύντομα στη Θεσσαλονίκη μετά τις γιορτές και να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο Άρης θέλει αρκετούς ποδοσφαιριστές ακόμα, ωστόσο οι μεταγραφές θα εξαρτηθούν και από τις αποδεσμεύσεις.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΣΑΝΤΕ ΣΙΛΒΑ: «Μόνο Άρης!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
