Α1 ΠΟΛΟ ΑNΔΡΩΝ: Το Περιστέρι «βούλιαξε» τη Βουλιαγμένη - Συνεχίζει το σερί του ο Πανιώνιος

Το Περιστέρι ήταν εξαιρετικό απέναντι στη Βουλιαγμένη και πήρε τη νίκη στο ΝΟΒ με 9-8, ενώ ο Πανιώνιος κέρδισε εύκολα τη Χίο με 13-5 και επέκτεινε το σερί του.

Εξαιρετικό ήταν το Περιστέρι απέναντι στην Βουλιαγμένη και πήρε τη νίκη με 9-8 στο ΝΟΒ, σπάζωντας έτσι την έδρα του αντιπάλου του που έκανε την πρώτη του ήττα.

Το σκορ ήταν κοντά από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να μένει πίσω στο 3ο δεκάλεπτο με 6-4, όμως με φανταστική εμφάνιση στο τέταρτο πήρε τι νίκη με 9-8. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 1.56′ πριν το φινάλε ο Νικόλας Παπασηφάκης.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 2-5.

Τις εννέα νίκες σε δέκα παιχνίδια έφτασε ο Πανιώνιος που πήρε ευρεία νίκη με 13-5 επί της Χίου και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο πρωτάθλημα. Οι νεοσμυρνιώτες δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και πήραν από την αρχή το προβάδισμα με 4-0, ενώ πρώτοι σκόρερ ήταν οι Παπάκος και Μουρατίδης με τρία τέρματα.

Τα οχτάλεπτα: 4-0, 3-0, 4-1, 2-4.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε τις 8 νίκες σε δέκα ματς στην Α1, μετά και τον αγώνα κόντρα στον Άρη που αγνοεί ακόμη τη νίκη με 16-9.

Ο Γούνας ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 5 τέρματα, ενώ από κοντά κινήθηκε ο Γαρδίκας με 4 γκολ.

Τα οχτάλεπτα:1-5, 2-7, 1-3, 5-1.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News