ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΑΛΑΒΕΣ 2-0: Συνεχίζει την τρελή πορεία η Βαγιεκάνο
Η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά επί της Αλαβές με 2-0 και πάτησε στην τέταρτη θέση της La Liga.
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ράγιο Βαγιεκάνο στη φετινή La Liga, αφού η ομάδα του Αντονί Ιραόλα πήρε μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά επί της Αλαβές με 2-0 και πάτησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 19ό λεπτό ο Σέχιο Γκουαρδιόλα μετά από ασίστ πάρε – βάλε του Γκαρσία. Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26′, η Βαγιεκάνο πήρε αέρα δύο τερμάτων, αφού μετά από το κόρνερ του Τρέχο, ο Κατένα πήδηξε πιό ψηλά από όλους και πήρε την κεφαλιά γράφοντας το 2-0.
Η Αλαβές αν και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες δεν κτάφερε να βρει κάποιο τέρμα και να μειώσει, με την Βαγιεκάνο έτσι να φτάνει στην τέταρτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος.
