ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παίρνει το χρίσμα ο Σένκεφελντ

Ο Ολλανδός στόπερ αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμφιταλαντεύτηκε, αλλά φαίνεται πως κατέληξε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να αρχίσει βασικός τον Μπαρτ Σένκεφελντ, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολλανδός δεν έχει ανακτήσει τη φόρμα του, όμως ο Γιοβάνοβιτς κρίνει πως τον χρειάζεται για την περαιτέρω βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας.

Ο Σέρβος προπονητής θα διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Παρά τις όποιες δυσλειτουργίες, αυτή η διάταξη μοιάζει να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της ομάδας.

Ο Σένκεφελντ θα πλαισιώσει τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας και ο Σάρλια θα μείνει στον πάγκο. Ο Σάντσες θα καλύψει το δεξιό άκρο – εξαργυρώνοντας την καλή απόδοση του εναντίον του Ατρόμητου – και ο Χουανκάρ στο αριστερό άκρο, ενώ ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γιοβάνοβιτς θα προτιμήσει την τριάδα Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Απέναντι στον ΠΑΣ, ο οποίος διαθέτει μέσους που τρέχουν, πιέζουν και μάχονται, οι χαφ του Παναθηναϊκού θα κληθούν να περάσουν από ένα σοβαρό τεστ.

Στην επίθεση, οι Παλάσιος και Αϊτόρ θα αρχίσουν στις δύο πλευρές και ο Καρλίτος θα βρεθεί στην κορυφή. Οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης και Βιτάλ θα μείνουν στον πάγκο, αφού δεν είναι σε καλή κατάσταση.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News