ΠΑΟΚ: Με Φέγενορντ η πρόβα τζενεράλε στις 25 Ιουλίου

Η αυλαία των φιλικών του Δικεφάλου θα πέσει στο Ρότερνταμ

 

Στο Ρότερνταμ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ σε επίπεδο φιλικών αναμετρήσεων καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρότερνταμ στο «Ντε Κάιπ» στις 25 Ιουλίου, έντεκα ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, για την τρίτη προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Στη Φέγενορντ βρίσκονται δυο γνώριμα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον τεχνικό διευθυντή της, τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος είχε διατελέσει αθλητικός διευθυντής των κυπελλούχων Ελλάδος το 2015. Στο τμήμα σκάουτινγκ της Φεγενορντ βρίσκεται, εδώ και λίγους μήνες, ο Χρήστος Ακκάς, ο οποίος «μετακόμισε» στην Ολλανδική ομάδα μετά από πολυετή παρουσία του στο αντίστοιχο τμήμα των «ασπρόμαυρων».

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό που επιβεβαιώνεται για τον ΠΑΟΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με το πρώτο να είναι απέναντι στην PSV στις 14 Ιουλίου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιβεβαιωθούν άλλα δυο φιλικά του Δικεφάλου του βορρά στην Ολλανδία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ΠΑΟΚ και Φέγενορντ θα τεθούν αντιμέτωποι. Ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί απέναντι σε μια πλειάδα Ολλανδικών ομάδων τόσο σε επίσημους όσο και σε φιλικούς αγώνες, αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχε διασταυρώσει τα ξίφη του με την Φέγενορντ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News