ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: «Το αποτέλεσμα μετράει περισσότερο από την εμφάνιση»

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λαμία δεν ήταν καλός. Σημείωσε το γκολ της νίκης στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος έριξε αρκετά το ρυθμό του.

Κάτι το οποίο έδωσε δικαιώματα στη Λαμία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, όμως έμεινε το 1-0. Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA μίλησε με καλά λόγια για τη Λαμία, σε ερώτηση για το τι έφταιξε και δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός:

«Ο αντίπαλος, η Λαμία είναι ποιοτική ομάδα και μας δυσκόλεψε. Την είδαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε καλή απόδοση. Είναι μία ομάδα η οποία μας δυσκολεύει. Δεν έχει τους βαθμούς που θα μπορούσε σύμφωνα με την απόδοσή της στα μέχρι τώρα ματς που έχει δώσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να φαίνεται η κούραση, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δε βάλαμε ένα δεύτερο γκολ. Αν το είχαμε βάλει δεν θα φαινόντουσαν τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο κύριος λόγος ήταν η Λαμία η οποία μας δυσκόλεψε».

Παράλληλα, είπε πως απέναντι στο Λεβαδειακό για το Κύπελλο θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, τονίζοντας: «Θέλουμε την Τετάρτη να είμαστε καλύτεροι απ’ ότι στο δεύτερο ημίχρονο. Θα κάνουμε αλλαγές γιατί έχουμε παίκτες αρκετά κουρασμενους, όπως είναι ο Εμβιλά, ο Όλεγκ, ο Σισέ, ο Γιώργος. Θα δούμε νέα πρόσωπα την Τετάρτη πιο φρέσκα».

Για το… συνηθισμένο 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Παραδοσιακά παίζουμε απέναντι σε κλειστές ομάδες μέσα στο Καραϊσκάκη, είναι συνηθισμένο αυτό. Η ομάδα μας όμως δυσκολεύεται φέτος να βάλει περισσότερα γκολ, ενώ έχει ευκαιρίες. Κάποιες φορές όμως το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το να παίζεις καλά. Φαίνεται αυτό στη βαθμολογία, έχοντας πάρει τα αποτελέσματα που θέλαμε και έχουμε μία καλή διαφορά από το δεύτερο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News