COVID-19: Είσοδος με rapid test σε εστίαση και κέντρα διασκέδασης Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA το μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι η είσοδος στην εστίαση για τους εμβολιασμένους μόνο με αρνητικό rapid test.
Πρόταση-βόμβα βρίσκεται στο τραπέζι της κυβέρνησης, η οποία σκέφτεται ένα νέο μέτρο για τους εμβολιασμένους που θέλουν να γιορτάσουν την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε κάποιο εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA το μέτρο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι η είσοδος στην εστίαση για τους εμβολιασμένους μόνο με αρνητικό rapid test.
Σύσκεψη Τσιόδρα-Μητσοτάκη σήμερα
Το συγκεκριμένο μέτρο φαίνεται πως έπεσε στο τραπέζι της κυβέρνησης μετά και από τη σημερινή σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός στο Μαξίμου με τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
