ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Προτείνει τη διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Η νέα… ιδέα του Στέφανου Τσιτσιπά αφορά τον κόσμο του ποδοσφαίρου.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη φάση της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν στο Άμπου Ντάμπι, περίοδο κατά την οποία συχνά πυκνά τον βλέπουμε να εκφράζει τους προβληματισμούς του στα social media.
Αυτήν τη φορά δεν ασχολήθηκε με τη Formula 1 που παρακολούθησε από κοντά, αλλά με το ποδόσφαιρο και το… Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Τσιτσιπάς πρότεινε να διεξαχθεί ένα άτυπο «Μουντιάλ» στο οποίο θα συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες από κάθε πρωτάθλημα, σε μία ουτοπική ιδέα που είχε.
There should be a football World Cup for clubs only.
All 4 best clubs from each country are allowed to participate.
Each group consists of 32 teams with 8 teams qualifying from each group. Matches are played in a neutral environment.
Playoffs have a knockout system.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) December 20, 2021
Έτσι θα προκύψουν οι όμιλοι των 32 ομάδων, με τις πρώτες 8 να προκρίνονται απευθείας στα playoff και σε ουδέτερα γήπεδα με νοκ-άουτ φάση να φτάνουμε ως το ζευγάρι του τελικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
