ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Θα κάνουμε δοκιμές, αλλά πάμε για τη νίκη»
Ο Θοδωρής Βλάχος προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την συμμετοχή της Εθνικής πόλο ανδρών στο World League.
Μία μέρα πριν την έναρξη του World League – Super Final, o Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο ανδρών έκανε δηλώσεις, δίνοντας μας μια γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο τουρνουά.
Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως η Εθνική, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα κάνει δοκιμές. Βέβαια, υπογράμμισε πως οι δοκιμές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ρόστερ δεν αναιρούν τον βασικό στόχο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη σε όλες τις αναμετρήσεις.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Η συμμετοχή μας στην τελική φάση του World League δεν είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε 6 επίσημα παιχνίδια ένα μήνα ακριβώς πριν το Τόκιο, τα οποία θέλουμε, με οτι προβλήματα κουβαλάμε στην Γεωργία, να αγωνιστούμε σε όλα για την νίκη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
