ΑΕΚ: Μοίρασαν χαμόγελα στο Ίλιον οι βολεϊμπολίστριες (pics)
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ πραγματοποίησε επίσκεψη φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ορφανοτροφείο «Αγία Τριάδα» στο Ίλιον και μοίρασε δώρα και πολλή αγάπη.
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν παραλείπει να δείξει την κοινωνική του ευαισθησία και σε αυτή την εορταστική περίοδο. Επισκέφτηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, το ορφανοτροφείο «Αγία Τριάδα» στο Ίλιον και μοίρασε δώρα, χαμόγελα και πολλή αγάπη.

Οι αθλήτριες της «Ένωσης», τις οποίες συνόδευσε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκος Παναγιωτίδης. προσέφεραν επίσης χριστουγεννιάτικα εδέσματα από εταιρία που είναι χορηγός της ομάδας. Τα παιδιά τραγούδησαν στις «κιτρινόμαυρες» και γεμάτα χαρά ευχαρίστησαν τα κορίτσια της ΑΕΚ για την επίσκεψή τους αυτές τις γιορτινές ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος που ονειρεύεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα τρελά λεφτά για τον Πουέρτα!
- Άρης Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο
- Υπεράνω Όλων: Έγιναν και γίνονται όλα όσα μπορεί και να μην γίνονταν αν προκρινόμασταν!
- Βόλος - Καλαμάτα 2-2: Γκολ, θέαμα και... ισοπαλία στην πρεμιέρα της League Phase του Κυπέλλου
- Ο Καραπαπάς ξεμπρόστιασε την ΚΕΔ και άλλαξε ο βοηθός του ΑΕΛ – Ολυμπιακός!
