ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ: «Ηταν μια κακή μέρα για εμάς» (vid)
Οσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ
Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-2 στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2021, με τον Αργύρη Γιαννίκη στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς να τονίζει ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και σωματικά και πνευματικά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε. Θα μπορούσαμε και δεύτερο. Με ένα χάσιμο της μπάλας, δεχθήκαμε την ισοφάριση. Μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε το χαμένο πέναλτι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν μία κακή ημέρα για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, αλλά και 2-2, δεν τα κάναμε και χάσαμε. Η ομάδα πρέπει και σωματικά και πνευματικά να βελτιωθεί. Φαίνονται αυτά σε κάθε παιχνίδι. Φάνηκε και στο ημίχρονο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
