ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Θέμα χρόνου το sold out στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο κόσμος των «πρασίνων» αποδεικνύει εκ νέου τη δίψα του για να στηρίξει την ομάδα του και δη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται να εξαφανίσει τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν απομείνει.

Οι παίκτες και ο Δημήτρης Πρίφτης προετοιμάζονται για το σπουδαίο ντέρμπι της Ευρωλίγκας (17η αγωνιστική) κόντρα στον Ολυμπιακό. Προετοιμάζονται και για μια «καυτή» ατμόσφαιρα. Αυτό διότι δεν θα είναι μόνοι τους. Τουναντίον, θα έχουν στο πλευρό τους 12.000 θεατές (όσους επιτρέπονται). Ηδη τα εισιτήρια κάνουν… φτερά. Μάλιστα έχουν απομείνει κάτι λιγότερο από 250 «μαγικά» χαρτάκια και έτσι το sold out θεωρείται δεδομένο.

Ναι μεν οι «πράσινοι» να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Εχει τη δική του… αίγλη, το δικό του κίνητρο για τους παίκτες και φυσικά για τον κόσμο που θέλει να δώσει έξτρα ενέργεια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το βράδυ της Πέμπτης (21.00). Κατά συνέπεια, όσοι πιστοί… προλάβετε μέσω Viva.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News