ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ: Εξηγήθηκε και κάνει το τραπέζι στην ομάδα

Ο Σουηδός μπακ έδωσε επαρκείς εξηγήσεις, ζήτησε συγγνώμη και στέλνει μήνυμα συσπείρωσης με την απόφαση του να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα του Άρη

Η φωτιά που άναψε με το πειθαρχικό παράπτωμα του Ντάνιελ Σούντγκρεν και την έκταση που πήρε, σβήνει γρήγορα χωρίς άλλες συνέπειες για τον Άρη. Ο Σουηδός απολογήθηκε στη διοίκηση και μάλιστα θα κληθεί να πληρώσει ένα πολύ βαρύ χρηματικό πρόστιμο, καθώς οι 20.000 δεν είναι και λίγα χρήματα. 
 
 
Έδωσε επαρκείς εξηγήσεις σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης, ενώ ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του με ΟΦΗ.
 
Μετά από τις εξελίξεις αυτές, ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε την άμεση επιστροφή του στις προπονήσεις, ωστόσο έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στα αποδυτήρια: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους και υπάρχουν κανόνες, όποιος δεν τους ακολουθήσει στο εξής θα τίθεται εκτός ομάδας».
 
Αξίζει πάντως να τονιστεί η προωτοβουλία του Σούντγκρεν σε μια συμβολική κίνηση έπειτα απ’ ότι έγινε, να κάνει και το τραπέζι στην ομάδα για να δείξει ότι ο Άρης παραμένει οικογένεια. 
 

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News