ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Σε «ακροπολικές» ειδικές το 18ο Ράλι Κορίνθου
Η Α.Λ.Α. Κορινθίας μετά από πρόταση της που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Αγώνων, θα διοργανώσει το 18ο Ράλλυ Κορίνθου, το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2021
Η Α.Λ.Α.Κορινθίας μετά από πρόταση της που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Αγώνων, θα διοργανώσει το 18ο Ράλλυ Κορίνθου, δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2021, το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2021.
Το καλοκαιρινό Ράλλυ Κορίνθου σχεδιάζεται με 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές στην περιοχή των Γερανείων και θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχωρας και Αγ.Θεοδώρων.
Πρόκειται για τις ειδικές «Άγιοι Θεόδωροι» και «Λουτράκι», οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις. Κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας θα αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για προπόνηση ενόψει Ακρόπολις!
Ο αγώνας προσμετρά στο 57ο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος 2021, στο Κύπελλο Αγώνων Ράλι Χώματος, στο Πρωτάθλημα Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο Κύπελλο Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
