ΟΛΓΑ ΝΤΑΛΛΑ META TO GNTM: «Δεν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θα αφοσιωθώ στο μόντελινγκ» (vid)
Να ρίξει το βάρος στο χώρο του μόντελινγκ έχει σκοπό η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Όλγα Ντάλλα, που όπως δήλωσε θα αναγκαστεί να αφήσει τον πρωταθλητισμό.
Το δρόμο του μόντελινγκ αποφάσισε να ακολουθήσει η Όλγα Ντάλλα, φιναλίστ του GNTM και κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, αφού όπως δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού θα αναγκαστεί να αφήσει τον πρωταθλητισμό, αφού δεν θα έχει χρόνο να συνδυάσει και τα δύο.
«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό γιατί έχω χάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δεν θα έχω χρόνο να συνδυάσω και τα δυο. Οπότε βάζω το μόντελινγκ μπροστά, ίσως έτσι για τον εαυτό μου να κολυμπάω λίγο αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δεν νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες, οπότε από την στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ τώρα, θα αφοσιωθώ εκεί.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
