ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Άφησε εκτός Ελ Αραμπί και Βατσλίκ ο Πέδρο Μαρτίνς με Λεβαδειακό

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό, την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη (19:00/live περιγραφή στο sportday.gr).

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης, με τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, να ανακοινώνει την αποστολή για το Καραϊσκάκη. Εκτός πλάνων έμειναν οι Τόμας Βατσλίκ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον πρώτο να έχει ήδη πάρει την άδεια των ημερών των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου, συμπεριλήφθηκαν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος στο πρώτο ματς είχε παίξει ως βασικός και μάλιστα ήταν η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου τρεις μήνες απουσίας του, αλλά και ο Πιερ Κούντε ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί εξαιτίας νέων ενοχλήσεων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News