ΑΡΗΣ: Δύσκολα με ΟΦΗ ο Μπερτόγλιο, νοκ άουτ ο Ματέο!

Ο Μπερτόγλιο έπαιξε έξι λεπτά κόντρα στον Ιωνικό, αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις και όλα δείχνουν ότι χάνει τον ΟΦΗ

Η απουσία του Ματέο Γκαρσία από το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ ήταν αναμενόμενη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαθε θλάση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Κρήτη, καθώς και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

Το πρόβλημα προέκυψε με τον Φακούντο Μπερτόγλιο. Ο έτερος Αργεντινός που δεν είχε παίξει στην Κρήτη, μπήκε στην αποστολή και αγωνίστηκε στο τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό για έξι μόλις λεπτά, ώστε να βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας. Ωστόσο μετά τον αγώνα διαμαρτυρήθηκε για νέες ενοχλήσεις και πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πάθει σοβαρή υποτροπή. Η κατάστασή του θα εξεταστεί και στην αυριανή προπόνηση, όμως φαίνεται ότι δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί. 

Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Ντένις, ενώ ο Σούντγκρεν είναι διαθέσιμος και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ). Αύριο, Τετάρτη, θα προπονηθούν και πάλι το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στην Κρήτη (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News