ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1: Η δυστοκία κόστισε στην ανώτερη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Σεβίλλη, όμως η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, της στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε καλύτερα στο ματς και ήταν αυτή που δημιούργησε τις πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι. Η ομάδα του Τσάβι είχε την κατοχή της μπάλας, όμως οι τελικές της προσπάθειες ήταν άστοχες.

Τελικά η Σεβίλλη ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Πάπου Γκόμεζ στο 32′ εντός περιοχής μετά από κόρνερ να εκθέτει την άμυνα των «μπλαουγκράνα», με τον Τερ Στέγκεν να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η Μπαρτσελόνα όμως βρήκε την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ντεμπελέ, ο Αραούχο με κεφαλιά στην γωνία του Μπόνου έφερε το ματς στα ίσια.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, αφού κυριάρχησαν τα νεύρα και οι σκληρές μονομαχίες, με την Σεβίλλη μάλιστα να μένει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κουντέ με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού ο Γάλλος πέταξε την μπάλα με δύναμη πάνω στο πρόσωπο του Άλμπα.

Η Μπαρτσελόνα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα στο τελευτάιο 20λεπτο. Στο 81′ ο Γκάβι έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, με την κεφαλιά του 17χρονου να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 85′ ο Ντεμπελέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με το σκορ να μένει στο 1-1 και τις δύο ομάδες να κάνουν μεγάλο δώρο στην Ρεάλ Μαδρίτης που ναι μεν έχασε βαθμούς κόντρα στην Κάντιθ όμως διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες της.

Ενδεκάδες:

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Κουντέ, Κάρλος, Φερνάντο, Ρεκίκ, Τζορδάν, Ντιλέινι, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Μιρ, Γκόμες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Πικέ, Γκαρθία, Άλμπα, Γκάβι, Μπουσκέτς, Φρ. Ντε Γιονγκ, Εζαλζουλί, Τζουτγκλά, Ντεμπελέ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News