ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η Καρθαγένα άργησε... να εμφανιστεί για τον Αϊτόρ

Ο Ισπανός εξτρέμ δεν νιώθει πλέον τάσεις επιστροφής στην Ισπανία και το Τριφύλλι δεν πρόκειται να τον πουλήσει… κοψοχρονιά.

Σε ένα τάιμινγκ που ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα αρχίζει να θυμίζει τον εξτρέμ που ξεχώρισε στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ήρθε ένα tweet από την Ισπανία για να επαναφέρει στο προσκήνιο τις φήμες για τον επαναπατρισμό του.

Ο Ισπανός δημιοσιογράφος, Βίκτορ Πόλο, έγραψε στο Twitter ότι η Καρθαγένα παρακολουθεί τον 25χρονο επιθετικό και «πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να διαπραγματευτεί την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό».

Σύμφωνα με τον Πόλο, ο Αϊτόρ θέλει να φύγει από την Ελλάδα, ενώ το καλοκαίρι ασχολήθηκε έντονα μαζί του η Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 Η πληροφόρηση του Πόλο έχει βάση κατά το… ήμισυ. Όντως, η Καρθαγένα έχει ρωτήσει από το καλοκαίρι για τον Αϊτόρ και το όνομα του δεν έχει διαγραφεί από τους υπευθύνους του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Σε αυτό το σημείο, αρχίζουν τα «αλλά». Πρώτον και βασικότερο, όπως είχε διαμηνύσει και πριν μερικούς μήνες, ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει ένα από τα ακριβά περιουσιακά στοιχεία του. Μόνο με υψηλό αντίτιμο θα παραχωρήσει τον Ίβηρα παίκτη.

Δεύτερον, οι τάσεις φυγής του Αϊτόρ έχουν περιοριστεί σημαντικά. Ο 25χρονος επιθετικός δεν ένιωθε σημαντικός και αυτό αποτυπωνόταν στην απόδοση του. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεννοήθηκε με τον Αϊτόρ, του έδειξε έμπρακτη εμπιστοσύνη και ο ποδοσφαιριστής έχει μεταμορφωθεί αγωνιστικά.

Συνεπώς, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση, μόνο αν η Καρθαγένα εμφανιστεί με λεφτά εφάπαξ, θα έχει τύχη…

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News