ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ: Η διαφορά Μέσι - Ρονάλντο - Τα φαβορί του φετινού Champions League.

Σε συνέντευξή του στην Bild ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε για τη διαφορά Μέσι – Ρονάλντο, τα φαβορί του φετινού Champions League και τις πιθανότητές του να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν μιλά συχνά αλλά όταν το κάνει είναι… ποταμός. Ο αρχισκόρερ της Μπάγερν έδωσε συνέντευξη στην Bild και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Είπε μεταξύ άλλων…

Για τις πιθανότητές του να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα στο μέλλον

«Πρέπει να είσαι ρεαλιστής – το να κερδίσεις το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Πολωνία είναι πολύ δύσκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος με την καριέρα μου. Αλλά εξακολουθώ να είμαι πεινασμένος – όταν κερδίζω έναν τίτλο, θέλω να κερδίσω κι άλλον. Για παράδειγμα, το Champions League. Δουλεύω πάνω σε αυτό κάθε μέρα».

Για τα φαβορί για το Champions League 2021/22

«Τα φαβορί είναι η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η PSG, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και εμείς. Οι πρώτοι αγώνες πλέι οφ θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά αυτή τη στιγμή αυτές οι 6 ομάδες, κατά τη γνώμη μου, είναι μπροστά από όλες».

Για τη βασική διαφορά μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο 

«Σέβομαι πραγματικά την τεράστια δουλειά που κάνει ο Ρονάλντο. Όλα φαίνονται εύκολα για τον Μέσι. Νομίζω ότι ο Κριστιάνο έπρεπε να δουλέψει σκληρότερα για να πετύχει όσα πέτυχε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News