ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ: Δύο ακόμη νεκροί εντοπίστηκαν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών
Δυνάμεις του Λιμενικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και πλοία και ιδιωτικά σκάφη προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν αγνοούμενους – Μέχρι στιγμής, περιπολικό του Λιμκενικού έχει περισυλλέξει 12 διασωθέντες και τρεις νεκρούς.
Δύο ακόμη νεκροί εντοπίστηκαν στην ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών που βρίσκεται σε εξέλιξη, από χθες το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή νότια της Φολέγανδρου για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος στο οποίο αρχικά εκδηλώθηκε μηχανική βλάβη και στην συνέχεια εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα την βύθισή του.
Στις έρευνες μετέχουν ένα (01) Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μία (01) Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, ένα (01) ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα (01) ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα (01) αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, οκτώ (08) παραπλέοντα πλοία και τρία (03) ιδιωτικά σκάφη.
Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής έχει περισυλλέξει ως τώρα δώδεκα διασωθέντες, έντεκα άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν σε μικρή φουσκωτή λέμβο, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στην Σαντορίνη, όπου νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το σενάριο για τον Μίκα Μαρμόλ!
- Ολυμπιακός: Ο Σακ, ο Θωμάς κι ο Μίλου
- Συνεχίζεται η συνεργασία Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για παροχή υποτροφιών
- Γιάννης Αλαφούζος: Τρεις προπονητές ανά δύο χρόνια!
- Aρης Μεταγραφές: Deja vu με Σιώπη - Μαντσίνι
