NBA: Αναβολή και στο Μπουλς - Ράπτορς
Μετά την αναμέτρηση των Μπρούκλιν Νετς με τους Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ, το ΝΒΑ ανέβαλε και τον αποψινό (22/12) αγώνα στο Σικάγο, μεταξύ των Μπουλς και των Τορόντο Ράπτορς, λόγω κρουσμάτων COVID-19 στο ρόστερ των «Πτερόσαυρων».
Υπενθυμίζεται ότι είχε αναβληθεί και ο αγώνας των Ράπτορς με τους Ορλάντο Μάτζικ, που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Δευτέρα (20/12), καθώς το Τορόντο δεν διαθέτει τους οκτώ υγιείς παίκτες που απαιτούνται από το πρωτάθλημα.
Το ESPN ανέφερε ότι ο Όου Τζι Ανουνόμπι έγινε το όγδοο μέλος των Ράπτορς που μπήκε στα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του ΝΒΑ για την COVID-19, μετά τους Πασκάλ Σιακάμ, Σκότι Μπαρνς, Πρίσιους Ατσιούβα, Νταλάνο Μπάντον, Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ, Φρεντ ΒανΒλίτ και Μελάκι Φλιν.
Οι Ράπτορς (έχουν ρεκόρ 14 νίκες-15 ήττες) αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση την Κυριακή, στην εκτός έδρας υποχρέωση τους απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ-Αρης: Επίσημη η αναβολή στο ντέρμπι της GBL!
- Παναθηναϊκός: Γίνεται ξανά Panathinaikos - Οι φετινές επιδόσεις στην Ευρώπη
- Κούβελος: «Από τα τέλη του 19ου αιώνα, Καλαμάτα και Μεσσηνιακός βρίσκονταν στην πρωτοπορία της αθλητικής ζωής της Ελλάδας»
- EOE: Συνεχίζονται οι επιχορηγήσεις με 300 χιλιάδες ευρώ σε 11 ομοσπονδίες
- Αβδάλας: Τα τελικά στατιστικά της πρώτης του σεζόν στο NCAA
