ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ματσάρες σε Ηράκλειο και Βόλο, άνετη η ΑΕΚ - οι ώρες και τα κανάλια των σημερινών ρεβάνς της φάσης των «16»

Για το Κύπελλο Ελλάδας γίνονται σήμερα τέσσερις αναμετρήσεις με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το ρόστερ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κλείνει σήμερα με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων. Το ενδιαφέρον εστιάζεται βασικά στο «Πανθεσσαλικό» και στο «Θ. Βαρδινογιάννης», καθώς στα άλλα δύο ζευγάρι η ανατροπή φαντάζει πολύ δύσκολη. 

Στο Βόλο, η τοπική ομάδα μετά την ήττα της με 2-1 στη Λεωφόρο, δικαιούται να ελπίζει στην πρόκριση, ενώ ο χωρίς προβλήματα Παναθηναϊκός παίζει για δύο αποτελέσματα. Το ματς θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesports 2.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στην Κρήτη στις 15:00 (Cosmotesports 1) λίγες μέρες μετά το 1-1 για τη Super League. Οι Κρητικοί θέλουν νίκη με 2-0, καθώς στο «Κλ. Βικελίδης» είχαν ηττηθεί με 3-1, με τον Ιτούρμπε να πετυχαίνει για τους Θεσσαλονικείς το τρίτο γκολ στο 90’.

Μετά το 4-0 στο ΟΑΚΑ, η ρεβάνς στο ζευγάρι Κηφισιά – ΑΕΚ στο «Μ. Κρητικόπουλους» (19:00, Cosmotesports 1) της Καισαριανής αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τέλος, στη Νεάπολη (17:00, Cosmotesports 1), Ιωνικός καλείται να ανατρέψει την ήττα του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, ένα σκορ που σε όλες τις διοργανώσεις σε όλες τις χώρες έχει αποδειχτεί ότι δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα που το έχει πετύχει.

Χθες (22/12), πέρασαν στα προημιτελικά Ολυμπικακός, ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναιτωλικός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News