ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: «Ικανοποιημένος με την πρόκριση, δεν έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, δήλωσε ικανοποιημένος, όμως υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει καταφέρει ακόμη πολλά πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά τη λευκή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς και υποστήριξε πως έμεινε ικανοποιημένος από την πρόκριση και την εμφάνιση, τόνισε όμως πως η ομάδα του ακόμη δεν έχει κατεφέρει πολλά πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Είμαι ικανοποιημένος για την πρόκριση. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλ ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και τον ρυθμό που θέλαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο καθώς δεν είχαμε καθαρίσει το ματς, η αποβολή όμως βοήθησε την κατάσταση έτσι ώστε να είμαστε πιο ήρεμοι. Μια φάση όμως μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα, Θεωρώ πως πήραμε δίκαια την πρόκριση, αν και μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο νωρίς.

Δεν έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα. Καταφέραμε σε ένα διάστημα του πρωταθλήματος να απολαύουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Ο κόσμος γέμισε το στάδιο, ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τους στείλαμε σπίτια τους και πρέπει να παλέψουμε για να τους φέρουμε ξανά. Με θετικά αποτελέσματα θα το καταφέρουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News