ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ: Η φυγή από την Μπαρτσελόνα, τον οδηγεί στην χειρότερη σεζόν της καριέρας του

Σκιά του εαυτού του είναι τη φετινή σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι, αφού ο Αργεντινός σταρ διανύει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα μετά από 16 χρόνια καριέρας και μια ολόκληρη ζωή για την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Αργεντινός άλλαξε περιβάλλον και φαίνεται πως η συνθήκη αυτή τον έχει επηρεάσει, καθώς μέχρι στιγμής τουλάχιστον και στο πρώτο μισό της σεζόν, διανύει την χειρότερη σεζόν της καριέρας του από την άποψη των αριθμών και της παραγωγικότητας.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος που κατέκτησε μία ακόμη χρυσή μπάλα, έχει πετύχει μόλις έξι τέρματα και πέντε ασίστ σε 16 εμφανίσεις και 1315 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μόλις πρόσφατα έσπασε το ρόδι στη Ligue 1.

Το καλύτερο πρώτο εξάμηνο του Μέσι, ήταν τη σεζόν 2012-13, που ήταν από τις χρονιές που εκτόξεσυσε τα νούμερά του όσον αφορά το σκοράρισμα, αφού έφτασε στον εξωφρενικό αριθμό των 32 γκολ.

Η συνύπαρξή του με τα υπόλοιπα αστέρια της Παρί, αλλά και ο διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού της γαλλικής ομάδας δεν του έχει ταιριάξει ακόμη και όσο ο Αργεντινός δεν παίρνει τα πάνω του, τόσο το πρόβλημα θα γίνεται όλο και πιο σύνθετο για την ψυχολογία του.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News