ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το πρώτο μήνυμα του Γιοβάνοβιτς για το 2022

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και επέστησε την προσοχή στο ματς με τον Άρη.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε στους παίκτες του το σύνθημα της επόμενης μέρας. Ο Σέρβος προπονητής κράτησε την ομάδα για αρκετά λεπτά στα αποδυτήρια και επικεντρώθηκε στην έναρξη των υποχρεώσεων του επόμενου έτους.

Ο Γιοβάνοβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την πρόκριση επί του ΝΠΣ Βόλου, κυρίως για την απόδοση και τη συγκέντρωση τους. Ο 59χρονος τεχνικός δεν ικανοποιήθηκε μόνο από την επιλογή τους στην τελική προσπάθεια και προέβη σε παρατηρήσεις για την προσήλωση τους.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι συστάσεις για τη λήψη μέτρων στη διάρκεια της τετραήμερης άδειας, ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες εκπλήξεις με την επανέναρξη των προπονήσεων. Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε απ’ όλους να συμπεριφερθούν με υπευθυνότητα και να μην εκτεθούν σε ρίσκα.

Πρωτίστως, ο Γιοβάνοβιτς προέτρεψε τους παίκτες του να σκεφτούν το παιχνίδι με τον Άρη, τον πρώτο αντίπαλο του Παναθηναϊκού για το 2022. Ο Σέρβος τόνισε πως το Τριφύλλι μπήκε στην τετράδα και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, είναι μέσα στους στόχους του και πρέπει να διατηρηθεί εκεί μέχρι τέλους.

Για αυτό και ο κόουτς των «πράσινων» επισήμανε πως το ματς της 5ης Ιανουαρίου με τους «κιτρινόμαυρους» είναι από αυτά από θα επηρεάσουν την έκβαση της σεζόν. Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να πάρει σημαντικά διαφορά βαθμών από τον βασικό ανταγωνιστή του για το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News