PREMIER LEAGUE: Εξωπραγματική Μάντσεστερ Σίτι έβαλε... τέσσερα γκολ σε 25' λεπτά στη Λέστερ! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική κόντρα στην Λέστερ, αφού πέτυχε τέσσερα γκολ σε μόλις 25′ λεπτά στην αναμέτρηση με τις «αλεπούδες».

Υπερηχητική ήταν η Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Λέστερ στην Boxing Day. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε από το πρώτο λεπτό με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της, με την αρχή να γίνεται από το εξαιρετικό τέρμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε μόλις στο 5′.

Το 2-0 έγινε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 14′, με τον Μαχρέζ να εκτελεί τον Κάσπερ Σμάιχελ από τα έντεκα βήματα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Λαπόρτ μετά από κράτημα στην περιοχή.

Επτά λεπτά αργότερα, η Σίτι έκρυψε την μπάλα και πέτυχε και τρίτο τέρμα, μετά από γύρισμα του Κανσέλο στην περιοχή και κακή αντίδραση του Σμάιχελ, ο Γκουντογκάν βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και από κοντά έκανε το 3-0.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν σταματούσε και στο 25′ ο Ραχίμ Στέρλινγκ κέρδισε το πέναλτι μετά από ανατροπή στην περιοχή του Τίλεμανς. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έκανε το 4-0.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News