KATEΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ: Nέα ανάρτηση για Σάκκαρη (pic)

H Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε μετά τις αναρτήσεις της για Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη για τη ανάδειξη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μαρίας Σάκκαρη σε κορυφαίους της χρονιάς προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ@@@κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» έριξε το καρφί της για τον Αντετοκούνμπο.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα… Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού» έριξε δεύτερο καρφί.

Σήμερα, βλέποντας ότι το θέμα πήρε διαστάσεις, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε νέα – επεξηγηματική- ανάρτηση:

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε.

 

Κι απαντώντας  σε ακόλουθό της σχετικά με την Μαρία Σάκκαρη, έγραψε: «Εγώ είπα ότι η Σάκκαρη ήρθε και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες παρόλο που είναι σε άθλημα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους είναι κάπως αδιάφοροι. Φαντάζομαι αυτό δεν γράφτηκε κάπου».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News