ΤΙΚΙΝΙΟ ΓΙΑ ΣΕΜΕΔΟ: «Εξαιρετικός άνθρωπος, στέκεται σε κάθε ομάδα» (pic)
Mιλώντας στην πορτογαλική «O Jogo» ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ρούμπεν Σεμέδο
Το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο είναι στην επικαιρότητα εδώ και καιρό, αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μετά από τη δικαστική περιπέτεια που είχε το καλοκαίρι έμεινε εκτός δράσης για ένα μεγάλο διάστημα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: «Στην Πορτογαλία για διακοπές, ελπίζοντας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Πόρτο»
Το όνομά του όλο αυτό τον καιρό δε σταμάτησε να εμπλέκεται σε σενάρια επιστροφής του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα σε Μπενφίκα ή Πόρτο. Ωστόσο, οι Πορτογάλοι επιμένουν πως η Πόρτο είναι η ομάδα η οποία θα τον «κλέψει» από τους Πειραιώτες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: «Δε δέχτηκε ο Ολυμπιακός το δανεισμό του και η Πόρτο σκέφτεται την απευθείας αγορά»
Μιλώντας στην πορτογαλική «O Jogο», ο Τικίνιο Σοάρες σχολίασε την πιθανή μεταγραφή του Σεμέδο, τονίζοντας πως θα ταίριαζε σε κάθε ομάδα. «Ο Σεμέδο συνδυάζει δύναμη και ψυχή, χωράει σε οποιαδήποτε ομάδα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, συμπλήρωσε «Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, πολύ καλός τεχνικά, έχει καλές μεταβιβάσεις και είναι εξαιρετικός στον αέρα. Μπορώ να πω ότι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός άνθρωπος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
