ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποια ντέρμπι θα γίνουν στην Ελλάδα με χίλιους θεατές!

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης φέρνουν περιορισμό στους φιλάθλους στα γήπεδα μέχρι και τις 16/1, αρκετά είναι και τα ντέρμπι τα οποία επηρεάζονται.

Σε νέα μέτρα πέρασε η κυβέρνηση μετά τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών, και μέσα στα νέα αυτά μέτρα, βρίσκεται και η αλλαγή στην πληρότητα των γηπέδων από 90% σε 10% με μέγιστο αριθμό φιλάθλων, τα 1000 άτομα, από 3/1 μέχρι και 16/1 σε πρώτη φάση και σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο είναι πιθανό να επεκταθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αρκετά θα είναι τα σπουδαία παιχνίδια τα οποία επηρεάζονται από τις πρώτες 2 εβδομάδες. Για τη Super League, είναι οι αγώνες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στις 5/1, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 9/1 και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 16/1.

Οι παραπάνω 3 αναμετρήσεις θα έχουν πληρότητα 10% στο γήπεδο, με τους φιλάθλους να είναι στην καλύτερη 1000.

Στην Euroleague, Ολυμπιακός θα έχει μέχρι 1000 φιλάθλους στον αγώνα, στις 13/1 απέναντι στην Ζενίτ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι, στις 12 και 14/1/.

Στην Basket League, το μειονέκτημα θα το έχει η ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 8 και τον Ολυμπιακό στις 15/1. Ενώ υπάρχει και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στις 15/1.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News