STOIXIMAN BASKET LEAGUE: Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακός-Ιωνικός

Τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού στον Ολυμπιακός οδήγησαν σε αναβολή και το ματς με τον Ιωνικό για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στον Ολυμπιακό οδήγησε τον ΕΣΑΚΕ στην αναμενόμενη απόφαση αναβολής του αγώνα με τον Ιωνικό για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, που ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Ιανουαρίου, στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» χτυπήθηκαν ανηλεώς από την COVID-19, ανακοινώνοντας επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στους ελέγχους της Τρίτης (28/12), τα οποία ανέβασαν το συνολικό αριθμό στα 8.

Σημειωτέον ότι με βάση το καταστατικό του πρωταθλήματος απαιτούνται μίνιμουμ 4 κρούσματα για να οδηγηθεί σε αναβολή ένα ματς της Stoiximan Basket League.

Πλέον, ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να ορίσει το ματς σε μία νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός-Ιωνικός Βasket, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News