ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, θα ισχύουν για όποτε γίνει το ματς»
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για το ματς με την ΤΣΣΚΑ που αναβλήθηκε θα έχουν κανονικά ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού την Τρίτη (28/12), κάτι που έφερε την αναμενόμενη αναβολή της προγραμματισμένης για την Τετάρτη (29/12) αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.
Με ανακοίνωση της, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ξεδιάλυνε το τοπίο αναφορικά με τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, υπογραμμίζοντας πως τα εισιτήρια που έχει προμηθευτεί ο κόσμος θα έχουν κανονικά ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Λόγω Covid-19 η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ολυμπιακός – CSKA MOSCOW, που είχε οριστεί για τις 29-12-2021.
Κατόπιν τούτου, η KAE OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα έχουν ισχύ για όποτε διεξαχθεί το συγκεκριμένο ματς.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, αναμένοντας νεότερη ανακοίνωση».
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: EUROLEAGUE: Ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή του Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη - Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας
- ΟΦΗ: Πλήγμα πριν από τη Λεβερκούζεν
- Super League Παρασκήνιο: Έχουν διαλύσει το πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Για ενδιαφέρον για τον Ικάρντι κάνουν λόγο ΜΜΕ της Αργεντινής
- Ολυμπιακός: Απουσίασε από τα εγκαίνια της μπουτίκ της ομάδας ο Ντόρσεϊ
