ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Με μόλις 17 παίκτες κόντρα στην Ζάκυνθο
Η «λαβωμένη» από τα κρούσματα κορωνοϊού αποστολή του «τριφυλλιού» για τον αγώνα της Τετάρτης (29/12) με την ομάδα του Ιονίου.
Μετά το πέρας και της σημερινής πρωινής προπόνησης στο Κορωπί ο Γιάννης Βονόρτας προχώρησε στην επιλογή των παικτών που θα συνέθεταν την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι (29/12-15:00) για την 10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 κόντρα στην Ζάκυνθο.
Οι επιλογές του ήταν μετρημένες εξαιτίας τόσο των «τακτικών» απουσιών όσων κι εκείνων που προκάλεσαν τα κρούσματα κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν κατά τον χθεσινό έλεγχο και έχουν θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή του αγώνα της Τετάρτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Έξι κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο – Στον «αέρα» το παιχνίδι με την Ζάκυνθο
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’:
Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κωστόπουλος, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.
Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Σερπέζης, Πάνκα και Σουρδής, αλλά και ο Σαρδέλης που συμπλήρωσε κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Ζάκυνθος.
Το πρόγραμμα των «πρασίνων» περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
