ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Στα... ραντάρ ο Ντζάναν Μούσα

Ο Ντζάναν Μούσα φέρεται να αποτελεί στόχο της Αρμάνι Μιλάνο για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής, σύμφωνα με το BasketNews.

Οι τραυματισμοί των Σέιβον Σιλντς και Λουίτζι Ντατόμε έχουν προκαλέσει ποσοτικό πρόβλημα στο rotation της Αρμάνι Μιλάνο, με τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου να βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης ενός παίκτη που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketNews, ένας παίκτης που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έτορε Μεσίνα είναι ο Ντζανάν Μούσα, ο οποίος «λάμπει» με την απόδοσή του στο ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπρεογκάν.

Ο Βόσνιος σμολ φόργουορντ αριθμεί την εφετινή αγωνιστική περίοδο 18.9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο ανά 30 λεπτά συμμετοχής, σε 14 ματς της ACB, με συνέπεια να έχει… τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων πάνω του.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο ανάμεσα στις δύο πλεύρες, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News