ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκτός προπόνησης ο Ενγκμπακοτό ελέω ενοχλήσεων
Μ’ ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι με τον Άρη.
Χωρίς τον Γενί Ενγκμπακοτό διεξήχθη η σημερινή προπόνηση σε συνέχεια της προετοιμασίας που έχει ξεκινήσει το «τριφύλλι» για το παιχνίδι με τον Άρη την επόμενη Τετάρτη (05/01-21:30) για την 16η αγωνιστική της Super League.
Ο 29χρονος Κονγκολέζος εξτρέμ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα σήμερα, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα κι έτσι έκανε απλώς ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και οι Κουρμπέλης και Μπεκ.
Το βάρος στην σημερινή προπόνηση δόθηκε στη φυσική κατάσταση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια.
Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη στις 11 το πρωί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
