ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΑΛΕ: Απασφάλισε κατά δημοσιογράφου σε ερώτηση για το Κόπα Άφρικα
Ο Ιβοριανός επιθετικός του Άγιαξ αντέδρασε νιώθοντας προσβεβλημένος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα κατέβει με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Copa Africa.
Ο Σεμπαστιάν Αλέ, πρώτος σκόρερ του φετινού Champions League με δέκα τέρματα, παραχώρησε συνέντευξη και ήρθε σε σύγκρουση με τον δημοσιογράφο, όταν κάποια στιγμή εκείνος τον ρώτησε αν θα προτιμούσε να μείνει στο Άμστερνταμ αντί να ταξιδέψει στο Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, παρ’ ότι είναι ήδη στις κλήσεις της εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού.
Ο Ιβοριανός επιθετικός του Άγιαξ θεώρησε πως η ερώτηση είχε ρατσιστικό υπόβαθρο και ξεσπάθωσε εναντίον του λέγοντας:
«Αυτή η τοποθέτηση δείχνει ασέβεια προς την Αφρική. Θα ρ20ωτούσατε κάτι αντίστοιχο έναν Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή που θα έπαιρνε μέρος στο Euro; Φυσικά και θα πάω στο Copa Africa για να εκπροσωπήσω την Ακτή Ελεφαντοστού. Αποτελεί την ύψιστη τιμή».
TAGS
# Copa Africa
# Άγιαξ
# Ακτή Ελεφαντοστού
# Κύπελλο Εθνών Αφρικής
# Ποδόσφαιρο
# Σεμπαστιάν Αλέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
